Cambridge kick off 3.10.2007

Cambridge kick off 3.10.2007

keskiviikko 24. lokakuuta 2007

Elisa lahettaa terveisia!

Hyvaa iltaa Cambridgesta!

Tultimme huonekavereideni, Pilvin ja Katin kanssa lahistolla olevaan nettikahvilaan kirjoittelemaan sahkoposteja ja bloggailemaan. Nappaimistosta johtuen suomalaiset a:t ja o:t pisteilla eivat nay, mutta toivottavasti tekstista ymmartaa.
Olen ensimmaista kertaa Englannissa, puhumattakaan Cambridgesta. Odotin tiettyja asioita Englannista ja Cambridgesta, kuten sateista saata, huonoa ruokaa ja erikoista huumoria. Erityisesti ihmisista minulla oli tietynlainen "koppavahko" stereotypia mielessani. Kaikki ruokaa lukuunottamatta on osoittautunut vaariksi luuloiksi, eika se ruokakaan niiin pahaa ole. En vaan ole kovin suuri rasvassa paistetun ruuan ystava.

Paljonpuhuttu saa on ollut yllattavan hyva, kertaakaan ei ole satanut ja eilen oli todella kaunis auringonpaiste. Sain hienoja kuvia Cambridgesta, mm. joesta ja kauniista rakennuksista.

Ihmiset taalla ovat erittain ystavallisia ja avuliaita. Luennoitsijat ovat hyvin inspiroivia ja asiantuntevia. Tanaan meille piti luennon Shima Barakat aiheena kilpailijat ja kilpailu yritystoiminnassa. Luennon jalkeen Shima oli erittain ystavallinen ja tuli henkilokohtaisesti nayttamaan missa on paikallinen lahiruoka/luomukauppa, jota etsin. Siina valissa paasin vilkaisemaan "Center for Entrepreneurial Learning" tilojakin. Shiman kanssa keskustelu oli mielenkiintoista ja se venyi pitkaan. Kavimmekin ostamassa tyypillisen englantilaisen lounaan: kolmioleivan, perunalastupussin ja mehun, jonka nautimme paikallisen torin laidalla jutellen.

Entas liikeidea, jota kehittelen yhdessa Susannan kanssa..? Johtuneeko upeasta opiskelijaporukasta joka meilla taalla on, vai johtuneeko inspiroivasta ilmapiirista joka Cambridgessa huokuu, mutta liikeidea paassani on kirkkaampi kuin koskaan.. Ja nyt takaisin hotellille kirjoittamaan sita paperille.

Hyvaa yota!

1 kommentti:

Unknown kirjoitti...

Liikeidea on kehittynyt varsin hienoksi - ehdottomasti tekemisen arvoinen juttu, joka voi muuttaa suomalaisen vähittäiskauppajärjestelmän!