Cambridge kick off 3.10.2007

Cambridge kick off 3.10.2007

perjantai 26. lokakuuta 2007

Leision ja Leinon matkakommellukset

Avaamme myöskin puolestamme suumme koskien lähes unenomaista reissuamme Englannin Jyväskylästä. Matka alkoi dunaamisen duuon puolesta hieman takkuisesti. Junamatka Tampereelle myöhästyi, johtuen traagisesta allejäännistä. No Tampereelle päästyämme hommat alkoi rullata huomattavasti paremmin. Ehdittiin koneeseen (kiitos Ivannan), joka oli kustannussäästöistä huolimatta kohtalaisen mielyttävä kokemus. Lisämaustetta toi lärvin edessä poseeraava carllewis/instantwaker-mummo.

Perillä Stanstedissa jonot olivat kiitettävät, mutta meitähän se ei haitannut, sillä meillä ei ollut muuta kuin aikaa. Hyvin nukutun yön jälkeen (1.5h departing tiskin alla), Juna Stanstedista Cambridgeen oli ihme ja kumma ajoissa ja perille pääsimme vallan mainiosti. Cambridge oli, kuten odotimme huikea! Mahtavia rakennuksia ja niin kliseiseltä kuin voi kuullostaankin historian havina on aistittavissa.

Ensimmäisenä iltana pääsimme pubiin asti ja onneksi suunnistuksesta ei ollut hätää kiitos Michael "ihmiskompassi" Knight (oikeelle, oikeelle, oikeelle, oikeelle). Noh kyllä me takaisin löysimme ja lopulta nukkumaankin pääsimme.

Kierrätys on myös selvästi brittejä lähellä. Tämän sai Sani "Bono" (the Edge puuttuu) huomata karvaasti. Veijarimme yritti hoitaa roskaongelmaansa läheiseen SULO-roska-astiaan kun hän sai huomata iloisen brittiherramiehen vastustavan tätä kommentein: "hey that's my bin". Ja oikeassahan oli. Se oli hänen roskis ja Sonny sai tyytyä kävelemään seuraavalle roskikselle. No Jerry-Cola auttaa sankariamme.

P.S. Hyvä on paha ja paha on hyvä!

PPS. Ihmiskompassi sekä hänen risupartainen bisnespartnerinsa ovat tänäänkin olleet kateissa lähes koko päivän. Viimeksi heidät nähtiin lähtevän "koululle päin" tosin päinvastaiseen suuntaan.

Ei kommentteja: