Cambridge kick off 3.10.2007

Cambridge kick off 3.10.2007

tiistai 30. lokakuuta 2007

Enterprise tuesday

Hips!

Tänään tiistaina tuli viimeinkin käytyä ensimmäisen kerran museossa tämän reissun aikana. Ihan kivan oloinen paikka oli tuo The Fitzwilliam Museum ja tarjosi paljon nähtävää etenkin tälläiselle historiasta hieman enemmän kiinnostuneelle pojan pallerolle. Antiikin Roomasta olisi ollut kiva nähdä enemmänkin, mutta antiikin Kreikan ja muinaisen Egyptin historiasta kertovat esineet paikkasivat hieman tätä puutetta. Museon yläkerran tuherrusosasto (maalauksia yms.) ei niinkään kiinnostanut, vaikka sieltäkin ihan jänskiä tekeleitä löytyi :) Olisi siellä voinut pari tuntia pidempäänkin viettää tutkien museon esineitä ja niiden taustoja, mutta ei tänään ehtinyt. Joskus toiste sitten paremmalla ajalla...

Päivän luennot olivat jo totuttuun tapaan varsin antoisia. Aamulla Antti Vetteranta kävi kertomassa parista erilaisesta rahoitusmallista ja Shai Vyakarnamin luento markkinoinnista ja myynnistä luovine tehtävineen toi hieman vaihtelua totuttuun puurtamiseen.

Illan Enterprise Tuesdayn satusetä, Eric Baker, joka on perustanut pari internetpohjaista lipunmyyntifirmaa, kävi kertomassa lähinnä omista yrityksistään. Siitä saimme pari lisäideaa omaankin caseemme, eli ehdottomasti reissun yksi hyödyllisimmistä luennoista tähän mennessä. Tilaisuuden jälkeen tarjotut ruoka ja juoma maittoivat ja uusia kontaktejakin tuli haalittua.

Luonnollisesti kävimme vielä illan päätteeksi Eagle Pubissa kohottamassa hieman ryhmähenkeä kylmän, huurteisen äärellä.

Ja sitten taas nukkumaan...

Ei kommentteja: