maanantai 29. lokakuuta 2007

Joulu armas suloinen..

Tänään on ollut taas kaunis, aurinkoinen päivä. Ja nettikin toimii täällä hotellilla, tosin aika hitaasti mutta toimii kuitenkin.

Tänään meille piti markkinointi-aiheisen luennon Jack Lang, kuuluisa yrittäjä ja business- enkeli. Luento oli hyvin mielenkiintoinen ja antoi paljon uutta oman idean kehittämiseen. Kirjoitinkin kynä sauhuten ylös kaiken mahdollisen ja yritin painaa jokaisen sanan mieleen.

Pitkän mutta antoisan luennon jälkeen lähdimme valokuvattavaksi lähemmäs keskustaa, Kings´ Collegen etupihalle. Kaunis auringonpaiste tekee kaikista valokuvista ja väreistä kivan näköisiä, joten otin paljon muistakin kohteista kuvia. Valokuvaussession jälkeen lähdimme Katin kanssa Boots- nimiseen markettiin ostamaan lounasta. Se on suht´ edullista, maksimissaan 2,99 puntaa, jolla saa kolmioleivän, salaatin tai wrapin, mehun tai smoothien sekä snackin, eli esimerkiksi pienen sipsipussin, pähkinöitä tai jugurtin. Sillä pärjää ihan hyvin pitkälle iltapäivään.

Kaupungilla pyöriessämme satuimme törmäämään joulukauppaan. Luit ihan oikein, JOULU kauppaan. Liike oli täynnä joulukoristeita, kortteja, valoja ja vaikka mitä jouluun liittyvää. Uskomatonta että lokakuun lopulla, kauniissa auringonpaisteessa tulee joulu vastaan. Lehdetkään eivät ole pudonneet vielä puista...

Lauantaina olimme Minnan kanssa Cambridge-kierroksella kaksikerroksisen turistibussin kyydissä. Opiskelijahintaa matkalle tuli 7 puntaa, mutta oli kyllä sen arvoinen. Näimme kaupunkia hyvin laajalta alueelta ja samalla saimme kiinnostavaa tietoa kaupungista, sen vanhoista rakennuksista ja historiasta. Sain myös jonkin verran kivoja kuvia, vaikka bussin vauhti oli aikamoinen välillä..

Viikonloppuna olemme suunnitelleet matkaa Lontooseen. Toivottavasti junien kuljettajat eivät ole lakossa kuten olivat viime viikonloppuna...

Hyvää joulun odotusta myös Suomeen! :)
Terkuin, Elisa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti