sunnuntai 28. lokakuuta 2007

Pitkää päivää

Jaahas, ensimmäinen viikko takana. Kaikkea on nyt koettu ja ihan mukavaa ollut, vaikkakin varsin raskasta. Päivisin tapahtuvat opiskelun ja liikeideoiden kehittämisen lisäksi ilta-aikaan sijoittuvat brainstormaukset ovat vieneet loputkin mehut uljaasta tiimistämme.

Kaikkiaan ryhmä on toiminut hyvin yhdessä ja ideoita onkin sadellut puolin ja toisin. Myöskin luennoitsijat ovat olleet ihan jees, vaikka kyseessähän on vain maailman toisiksi tai kolmanneksi paras yliopisto...

Jututimme myös paikallista Bentley-kuskia, joka antoi meille vinkiksi: "Ostakaa pojat S-sarjan mersu, niin on sitten sentään auto, jota on hyvä ajaa. Bentley on pelkkä B nokassa ja paljon voimaa, mutta hyvästä ajettavuudesta ei voida puhua.". Hänen mukaan Rolls Royce Phantom on myös kohtuu jämäkkä peli.

Autokanta poikkeaa muutenkin hieman totutusta. Aston Martineita, Bentleytä, TVR:riä, Ferrareita yms. tulee vastaan päivittäin, niin on siinä pienen pojan sydän kovilla!

Cambridgestä löytyy myös joitakin vaatimattoman näköisiä tönöjä kuten King's College ja Judge Business School, joihin on jo tutustuttukin hitusen. Cambridgessä on muutenkin varsin helppo liikkua jalan ja etäisyydet ovat kohtuullisia.

Huomenna sitten olisikin edessä tuokio Jack Langing kanssa. Herra on kuulemma saattanut useammankin yrittäjyyttä opiskelleen kyyneliin rakentavalla kritiikillään, joten varmasti mielenkiintoinen aamu tulossa!

Ei muuta kuin hyvää yötä

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti